Bloeizone Fryslân tour

Bloeizone Fryslân Tour

De Bloeizone Fryslân tour is een internationale wielerwedstrijd voor dames over drie dagen, waarbij zaterdag 5 maart de wedstrijd tweemaal door Grou en langs onze boerderij kwam. Een kleurrijk geheel en tevens een aanknopingspunt voor Grou2030 om te promoten dat ook Grou mee doet aan de bloeizone Fryslân.

De Bloeizone Fryslân is een beweging om gezond te leven en gezond oud te worden en kent veel facetten. Een aantal zaken uit de Bloeizone Fryslân kunnen we ook gebruiken als promotie van ons bedrijf. Pijnpunten die in de bloeizone Fryslân worden benoemd, gaan juist heel goed bij ons. In het biologische landbouwsysteem is de functionele biodiversiteit zeer belangrijk voor bodem, gewas en dier. Dit resulteert in een goede bodemvruchtbaarheid en een veilig product voor bodemleven, insecten, gewassen, dieren en bij ons in melk en vlees zonder chemische toevoegingen of residuen hiervan.

Door het aantal dieren in balans te laten zijn met de hoeveelheid weide, veel weidegang en door weinig (regionaal) aangekocht biologisch krachtvoer is ons bedrijf binnen de totale biologische landbouw in samenhang met het milieu, net zoals de EU al in haar Europese biologische verordening benoemd.

Wij zijn trots op onze manier van werken en voelen ons thuis in de bloeizone Fryslân. Vandaar een fotocollage van de Bloeizone Fryslân tour op ons YouTube kanaal Mts J en S Bouma.

EU Bio logo
Wilt u Biologische producten kopen,
let dan op dit Europese logo
voor Biologische producten