Geerdruida 615

Vleesverkoop aan huis en via Yn’e Sinne Farm

We verkopen al een paar jaar vlees van onze eigen biologische koe en verse biologische melk op bestelling aan huis. Vanaf eind augustus ligt onze mooie koe Geertruida 615 (zie foto) bij ons in de vriezer.

Sinds eind september leveren we op de zaterdag ons ingevroren vlees van koe Geertruida 615 ook aan Yn’e Sinne Farm in Jirnsum.

Yn’e Sinne Farm is een CSA (Community Supported Agriculture, oftewel gemeenschapslandbouw). De groenten van Yn’e Sinne Farm zijn allemaal van het seizoen en onbespoten. Daarnaast levert Yn’e Sinne Farm als service ook fruit (van het seizoen), melkproducten en vlees van derden. Het vlees komt nu van onze boerderij en is voor leden via de nieuwsbrief van Yn’e Sinne Farm te bestellen. De samenwerking is ook voor ons een service aan de leden van Yn’e Sinne Farm.

Op de webpagina van huisverkoop is meer informatie te vinden over de verkoop van melk en vlees bij ons aan huis. Hier staat ook meer informatie over de verkoop van het vlees van Geertruida 615 . Bij ons bestellen kan via info@mtsjensbouma.nl of via app, sms of een belletje naar de telefoon van Jolanda: 06-22941054. Elke woensdag- en zaterdagmiddag kunnen vanaf 16.00 uur de bestelde producten bij ons worden opgehaald.