Nog leeg

Verkoop verse melk en vlees van ons biologisch melkveebedrijf

Vanaf deze week starten we met de verkoop op bestelling van verse biologische melk en vlees van ons Biologisch melkveebedrijf. Directe verkoop van onze producten mag alleen op ons eigen erf.

Waarom verkoop aan huis?

Vanwege de vraag van verschillende mensen uit Grou of wij ook biologische melk verkopen, zijn we gaan nadenken of we deze service aan willen bieden. Biologische verse melk wordt bij ons in de buurt niet aangeboden. Vandaar dat wij hebben besloten om dit op te starten.

Verse biologische melk

Onze biologische melk wordt door Eko Holland Melk Op Maat opgehaald. Dit is en blijft zo. Het grote voordeel van onze melkcoöperatie is dat deze (onze) melk op maat bij de verschillende verwerkers (melkfabrieken) aanbiedt. Hierdoor vindt geen verspilling plaats en krijgt de melk de waarde die het verdient. Directe verkoop van verse melk lijkt heel wat anders, maar kun je zien als lokale “Melk op maat”.

Vlees van ons Biologische melkveebedrijf

Tijdens het leven op onze biologische boerderij, maar ook na die tijd verdienen de koeien de beste plek. Dit geldt ook in het geval dat een koe naar de slager gaat. We zien dan ook het liefst dat het vlees gekocht wordt door de biologische consument. De waardering voor de koe bij leven maar ook na de slacht blijft hierdoor gewaarborgd. Onze koeien verlaten ons bedrijf dan ook biologisch gecertificeerd en gaan naar die afnemer die hier de meeste waarde aan hecht. Directe verkoop voldoet ook aan dit principe.

Bestellen

Bestellen kan tot woensdag- en zaterdagochtend 8.00 uur via een mailtje naar info@mtsjensbouma.nl of een appje naar 06-22941054., Ophalen kan dan respectievelijk op woensdag van 15.00 – 19.00 uur en op zaterdag van 15.00 – 18.00 uur. Meer informatie staat op onze websitepagina huisverkoop.